Nantes obleka 100% lan natur

149,90

Spoznajte našo kolekcijo iz 100% lana. Zakaj lan? Ker je popolnoma naraven material, in je s svojo starostjo čez 35.000 let ena najstarejših tkanin na svetu. Čist lan ima izjemne lastnosti, zaradi katerih ostaja ena izmed superiornih tkanin.

Prilagodljivost – ne glede na temperature. Lan absorbira in oddaja vlago. Lahko absorbira do 20% svoje teže v vlagi, medtem, ko je še vedno suha na otip. Ko se posuši, da koži hladen in osvežujoč občutek, zaradi česar je primeren za nošenje v vročem, suhem in vlažnem vremenu. Ko je hladno, čista lanena tkanina ohrani naravno telesno toploto.

Trpežnost – ena izmed redkih tkanin, ki je močnejša v mokrem stanju, kar je posledica dolgih pramenov lanene rastline, iz katere je tkana.

Svežina – čista lanena tkanina ima redke bakteriološke lastnosti. To je naravni antiseptik in na njem bakterije ter glive ne morejo živeti, pravtako je odporen na insekte.

Trajnost – je ekološka, 100% razgradljiva in primerna za recikliranje.

Nega – z vsakim pranjem lanena tkanina postane mehkejša in gladka a vseeno ostane trpežna. Perite na nizkih temperaturah z nizkimi obrati, brez uporabe belil. Likanje je najbolj enostavno, ko je tkanina še malce vlažna, sicer pa niti ni potrebno, saj je njegov značilni izgled ravno v njegovem naravno pomečkanem stanju.

 

Model je visok 170cm in nosi številko S.

 

Šifra: MS00169-1-1-1-1-2-1 Kategorije: , , ,

Opis

Dobavni rok: 4-7 delovne dni

.

Dodatne informacije

Velikost

XS, S, M, L, XL

Barva

natur

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nantes obleka 100% lan natur”

Title

Go to Top