• Trenirke 2.0 so tukaj. Na voljo v dveh izvedbah: Aspen - 100% organski bombaž s kosmateno notranjo stranjo (debelejše in toplejše) Colorado - 100% organski bombaž v french terry izvedbi (na notranji strani ni pliša, ampak "mreža") Izdelava otroških trenirk po meri. Preko maila [email protected] ali sporočila nam sporočite številko vašega otroka ter vam pošljemo ponudbo za izdelavo. Proizvedeno in izvezeno v Sloveniji.
  • Trenirke 2.0 so tukaj. Na voljo v dveh izvedbah: Aspen - 100% organski bombaž s kosmateno notranjo stranjo (debelejše in toplejše) Colorado - 100% organski bombaž v french terry izvedbi (na notranji strani ni pliša, ampak "mreža") Colorado hlače - kroj na visok pas, oversized model, zaključek na gležnjih z gumico. Žepi in izvezen logotip na sprednji levi strani.  
  • Trenirke 2.0 so tukaj. Na voljo v dveh izvedbah: Aspen - 100% organski bombaž s kosmateno notranjo stranjo (debelejše in toplejše) Colorado - 100% organski bombaž v french terry izvedbi (na notranji strani ni pliša, ampak "mreža") Colorado pulover - klasičen ovratnik in rokavi s patentom. Oversized model. Visoko kvalitetno izvezen signature logotip na prsnem delu. Proizvedeno in izvezeno v Sloveniji.
  • Trenirke 2.0 so tukaj. Na voljo v dveh izvedbah: Aspen - 100% organski bombaž s kosmateno notranjo stranjo (debelejše in toplejše) Colorado - 100% organski bombaž v french terry izvedbi (na notranji strani ni pliša, ampak "mreža") Aspen hlače - kroj na visok pas, oversized model, zaključek na gležnjih z gumico. Žepi in izvezen logotip na sprednji levi strani.
  • 100% organski bombaž v french terry izvedbi (na notranji strani ni pliša, ampak "mreža") Izdelava moških trenirk po meri. Preko maila [email protected] ali sporočila nam sporočite mere, višino in vašo običajno konfekcijsko številko ter vam pošljemo ponudbo za izdelavo. Proizvedeno in izvezeno v Sloveniji.    
  • Trenirke 2.0 so tukaj. Na voljo v dveh izvedbah: Aspen - 100% organski bombaž s kosmateno notranjo stranjo (debelejše in toplejše) Colorado - 100% organski bombaž v french terry izvedbi (na notranji strani ni pliša, ampak "mreža") Aspen pulover - klasičen ovratnik in rokavi s patentom. Oversized model. Visoko kvalitetno izvezen signature logotip na prsnem delu.
  • Trenirke 2.0 so tukaj. Na voljo v dveh izvedbah: Aspen - 100% organski bombaž s kosmateno notranjo stranjo (debelejše in toplejše) Colorado - 100% organski bombaž v french terry izvedbi (na notranji strani ni pliša, ampak "mreža") Colorado kapucar - oversized kroj, zaključek rokavov in pasu z gumico, obojestranski žep in visoko kvalitetno izvezen signature logotip čez prsni del. Proizvedeno in izvezeno v Sloveniji.
  • Trenirke 2.0 so tukaj. Na voljo v dveh izvedbah: Aspen - 100% organski bombaž s kosmateno notranjo stranjo (debelejše in toplejše) Colorado - 100% organski bombaž v french terry izvedbi (na notranji strani ni pliša, ampak "mreža") Aspen kapucar - oversized kroj, zaključek rokavov in pasu z gumico, obojestranski žep in visoko kvalitetno izvezen signature logotip čez prsni del.

Title

Go to Top