Pogosto zastavljena vprašanja

Vsi naši kosi so izdelani v Sloveniji, v šiviljstvu pod rokami in nadzorom naše šivilje Marije, ki ima že 40 let izkušenj iz tekstilne industrije.

Iz večih razlogov – ker skrbo izbiramo najboljše materiale, ki držijo svojo ceno oziroma se iz leta v leto le dražijo, saj je kvalitetne materiale v svetu, kjer se vse premika v smer kvantiteta > kvaliteta, izredno težko najti, ampak pri tem vztrajamo in od kvalitete ne odstopamo.

Vsak kos oblačila je izdelan po naročilu, zato, da se izogibamo zalogi in s tem skrbimo za bolj trajnosten pristop k proizvodnji oblačil. Ker se oblačila ne izdelujejo v masovnih serijah, je zato cena dela višja, kot v proizvodnjah, ker se naenkrat strojno izdela po stotine ali tisoče enakih kosov.

Naše šivilje delajo v urejenem, zdravju prijaznem okolju in so plačane po korektni urni postavki, neprimerljivo višji od tistih v tujini, predvsem uvoženih iz Azije.

Za izdelavo enega kosa je potrebnih več ur dela.

Posledično v roke dobite kose, ki so izdelani natančno, kvalitetno in iz materialov, ki vam bodo trajali leta, če ne desetletja.

Seveda – ker vse kose delamo po naročilu, lahko vedno sporočite, v kolikor imate kakršnekoli specifične želje. Ali so to daljši rokavi, krajši trup, večji obseg na določenem delu telesa ali kakšen drugačen detajl na kosu, recimo sprememba puli ovratnika v običajnega.

Izdelava kosa variira glede na zahtevnost izdelave, zalogo/dobavljivost materiala, željene prilagoditve. Pri vsakem posameznem kosu imamo v opisu opredeljen dobavni rok, ki je pa vedno maksimalen – vedno se trudimo kos dostaviti najhitreje možno. V kolikor potrebujete določen kos do določenega datuma, nas lahko kontaktirate na [email protected] in vam sporočimo, če je izvedljivo. Za posebne priložnosti in situacije se vedno potrudimo uresničiti želje strank in tudi izdelati kaj prioritetno.

Vse, kar je na zalogi – olje za lase, kape in celotno outlet sekcijo, dobite v približno 1-2 delovnih dneh. Tudi pri ostalih kosih se vedno najde kak kos, ki je na zalogi, za točno informacijo nas kontaktirajte, redno pa o tem obveščamo stranke na našem Instagram profilu.

Številke so normalne, torej S je konfekcijska št. 36. V kolikor ste v dvomih, nam lahko pošljete svoje mere na [email protected] in vam svetujemo pri izbiri številke.

Vse kose lahko vrnete v 14 dneh od naročila brez, da bi za to morali navajati razlog. Vseeno bomo pa zelo veseli povratne informacije, kaj vas je zmotilo, saj nam to vedno pomaga pri tem, da se v prihodnje trudimo biti še boljši. Kos lahko zamenjate za drugega, ali zahtevate vračilo kupnine. Vsa vračila se pošiljajo na:

Krojaštvo Plešnik

Segulinova 12

2342 Ruše

Zaradi lažjega obdelovanja vračil vas prosimo, da nam namero o vračilu pošljete tudi na email.